Over Texels Goud

Afgelopen zomer streken we weer neer op Texel. Het is de plek waar we het liefste zijn. Toen eerder dat jaar zich de mogelijkheid voordeed om de oude locatie vna “Hotel de Hoop” te kopen, twijfelden we geen moment. Ook onze kinderen, Annebel en Thom, en de vriend van Annebel, Brian, zagen een gouden kans.

Al vanaf onze jonge jaren komen wij, Peter & Mireille, ieder met onze eigen families en zonder elkaar te kennen, op Texel voor vakanties. Later woonden we er samen, bouwden er ons eerste huis en verhuisden terug met dochter Annebel naar het vasteland met de belofte: later komen we er terug. Dat later werd 2022 met als doel: het opzetten en openen van Texels Goud. Met een Brasserie, een winkel, recreatieve appartementen en een woonhuis. Het moet de plek worden waar je graag naar terug komt, een plek waar je de rust vindt, ontspant en geniet van lekker eten in een fijne setting na een middag aan het strand. Het moet vooral een plek zijn waar je je thuis voelt!

Contact opnemen

In Brasserie Texels Goud in Den Burg ontmoet je Brian & Annebel. Zij staan hier 7 dagen per week voor je klaar om je te laten genieten van heerlijke gerechten, een mooi glas wijn of een koud getapt biertje. Vanaf 11:00u in de ochtend zijn wij geopend en staat de Beukenhorst koffie voor je klaar. Uiteraard met een heerlijke punt appeltaart, gebakken door Oma Klip. Heb je een vraag over ons concept of wil je een borrel of verjaardag bij ons organiseren? We denken graag met je mee!

Neem contact op

Adres:

Gravenstraat 3, Den Burg

Contact:

brasserie@texelsgoud.com
+31 (0)6 20 51 61 95